EŞME WHATSAPP HATTI

Eşme Belediyesi, ilçemizdeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturduğu Whatsapp Hattı'nı devreye soktu. Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa ÇETİN’in talimatıyla oluşturulan günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı ; vatandaşlarımız belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için kullanabilecek. Vatandaşlar, Eşme Belediyesi'nin 0534 832 44 46 numaralı Whatsapp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri sorunu bildirdikleri takdirde Eşme Belediyesi ekipleri en hızlı şekilde problem oluşan bölgeye giderek sorunun giderilmesi için gereken çalışmayı yapacak. "Vatandaş Çeksin Yollasın Biz Çözelim" anlayışı ile açtığımız Whatsapp Hattımız’la vatandaşlarımız, ne sorun varsa buradan bize iletebilirler. Bu, bir anlamda halkın kamerası olacak. Böylece mahallelerimizdeki olumsuzluklardan daha çabuk haberdar olacağız ve daha çabuk çözüm üretebileceğiz. Numaramızı kaydedin , Eşme Belediyesi cebinizde olsun.

;